Friday, March 16, 2012

A Bad Hair Day

On perjantai, eikä tänään ole hyvä päivä. Olen lähinnä tuntenut itseni oman elämäni au-pairiksi lakanoita vaihtaessani ja ruokaostoksilla kiitäessäni sekä hakiessani vaatteita pesulasta. Piti kampaajallekin pakosti kiireellä, koska illalla juhlitaan. Jippii.

It ain't always easy, you now. Being an au-pair of one's own life. Today's been a particularly tough and un-motivating day for me. I even had to get a haircut as tonight it's party night again. Whatever.

Duane Hanson. Woman Eating, polyester resin, fiberglass, polychromed in oil paint with
clothes, table, chair and accessories, Smithsonian American Art Museum, 1971 (Wikipedia)

3 comments:

 1. Sul on nyt vähän roolit sekaisin. Olet se vaativa ja itseään toteuttava matroonaosapuoli au-pair yhtälössä, etkä (enää) se kellarihuoneessa asustava keskenkasvuinen käskytettävä olento. Kerro tämä itsellesi!
  Terv. Nim. myös entinen au-pairi

  ReplyDelete
 2. Heheh! Tuo yllä oleva teos esittää just tätä itseään toteuttavaa matroonaa. Helppoa se oli vielä silloin, kun voi todeta epäkohdat ulkoa ja lähteä elämässä eteenpäin. Teoksen rouvalla alkaa olla siihen liikaa painolastia...

  ReplyDelete
 3. Onneks kuitenkin tällä vuosituhannella, seitkeetlukuun verrattuna, pukeutuminen ja käytös on nuorentuneet. Nelikymppisenä, vai onko kuvan rouva jopa nuorempi täti, ei tarvii enää näyttää kuuskytvuotiaalta. Itse asiassa asu on aika hip, mutta kai tässä sellasen luovuttaneen lähiöasukin fiilistä haetaan. Siehän asut sen sijaan ihan in the middle of it all!

  ReplyDelete