Saturday, February 11, 2012

Sain haasteen

Söpöisen, suloisen Sugar Antelope -blogin Sugar laittoi haasteen tulemaan. Kiitos kovasti! Minun pitäisi nyt haasteen mukaisesti nimetä viisi blogia, joita seuraan ja joilla ei ole yli 200 lukijaa. Hhmmm... Okei, aloitetaas. Sama haaste lähtee seuraaville blogeille:

Kuva Villan blogista.
Villahousurock
Villa bloggailee Tukholmassa. Tunnelmat ja kuvat tuntuvat minusta jotenkin ihanan tutuilta... Onhan kyseessä sentään oma siskoni!

Vanamon onni
Ystäväni Sannalinnea bloggailee Helsingin Arabiassa, missä me Suomessa asumme. On ihana seurailla lasten luokkakaverien ja naapuruston touhuja "etänä".

Sininen Huvimaja
Petra Pauliinan blogi asui aiemmin Brysselissä, pitkäaikaisessa kotikaupungissani ja muutti hiljan Turkuun. Olen ihan koukussa tähän blogiin, ja nyt minun on vain etsittävä toinen yhtä kiva Brysselistä...

Lakerilla
Helsingissä asustaa tämäkin blogi. Ihailen sukulais-Tiinan huoletonta city-tyyliä, remonttisilmää, vaate- ja asustehankintoja luisteluharkkojen ja työntäyteisen elämänmenon keskellä.

NYC Orava
Tämän blogin kautta seurailen Minnan, Jussin ja Rasmuksen New Yorkin valloitusta. Jussi on työkaverini valtion leivistä, komennuksella Nykissä. Blogista saa paljon NY-tietoutta - matkaajat huomio!

2 comments:

  1. Kiitos haasteesta ja kauniista sanoista! Kovasti jo kaipailen takaisin Eurooppaan ja ken tietää, ehkä blogini vielä joskus tulevaisuudessa palaa kuvaamaan expat-arkea!

    Mukavaa alkavaa viikkoa ja parannelkaahan flunssaa! :)

    ReplyDelete
  2. Wow! Kappas, kun en ollut tästä kunniasta tietoinen laisinkaan. Kiitos! Mutta, ei kai ole rike, vaikka lukijoita on kyllä enemmän? Tilaajamääräni on noissa mainituissa rajoissa, mutta statistiikka kertoo suuremmista päiväkävijämääristä. :)

    ReplyDelete