Wednesday, December 7, 2011

Prinssi Daniel Washingtonissa

En ole tästä aiemmin hiiskunut, muuten kuin Maaseudun tulevaisuudessa, että olin lokakuussa juttukeikalla, kun Ruotsin prinssi Daniel - komea oli, juu ja oikein rennon oloinen tuleva iskä - kävi Washingtonissa. Hänellä oli pohjoismaista kouluruokaa promovoiva tilaisuus paikallisella matalan tulotason ala-asteella.

Meno amerikkalaisten ja ruotsalaisten kesken oli kaikkea muuta kuin pönötystä, vaikka kyllä minua hiukan järkytti se, että ruotsalaiset toimittajat s i n u t t e l i v a t prinssiä! Lähetystön ohje oli, että ensimmäisellä puhuttelukerralla on ihan kiva jos viitsit sanoa "teidän kuninkaallinen korkeutenne" :)


I had the pleasure of seeing His Royal Highness Prince Daniel of Sweden on his visit to Washington in October. I was a little bit shocked though as Swedes and Americans are probably the most casual of all nations, and the Swedish journalists would use the colloquial "du" (instead of "ni") when they spoke to the Prince. He was all handsome and nice, came along well with the kiddies...

4 comments:

 1. ihana blogi:)
  Nämä kannattaa katsastaa:)

  http://annika-diamonddiary.blogspot.com ja
  http://differentstudio.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Hei Annika! Kiitos vinkeistä, liityinkin lukijaksi heti yllä mainittuihin. Tsemppiä ensi vuodelle. Yrittäjyys vaatii paljon, mutta on varmasti myös palkitsevaa!

  ReplyDelete
 3. Oi, olet siis tavannut ihan ihkaoikean Prinssin, nyt kyllä iski kateus! Kyllähän se on komea, voi hitsi!! :)

  ReplyDelete
 4. Petra, oli lisäksi aika söpöä, kun Daniel valitteli, että hänellä on ikävä prinsessaansa, joka ei raskauden takia lähtenyt mukaan pitkälle edustusmatkalle.. Liikkis!

  ReplyDelete