Wednesday, October 26, 2011

Elefantti-kuosia saa taas!

Muistatteko, kun täällä alkuvuodesta postailin kuoseista, ja mukana oli oman äitini Laina Koskelan opiskelijana Finlaysonille piirtämää Elefantti-kangasta? Tosi moni Facebook-kaverini kysyi, vieläkö lapsuudesta tuttua kangasta jostakin saa. Vastaus oli, että ei saa kuin paloina kirppareilta, koska kangasta ei ole tehty enää vuosikausiin.

Asiaan tuli kuitenkin muutos, koska Finlayson otti kuosin taas tuotantoon!!! Elefantti esiteltiin yleisölle Espan myymälässä Helsingissä tänään, ja äitini pääsi mukaan tiedotustilaisuuteen. Arvatkaa kuka aikoo tammikuussa 2012 kangasostoksille? Kuvan vauvapa hyvinkin!Minä (oik.) ja pikkuserkkuni Jussi.
Tässä kuosin esittelyteksti Finlaysonin tiedotteesta:

Elefantti – Laina Koskela

Muistatko, kun lapsena leikittiin naapurissa? Niillä oli ihanat norsuverhot ja koko lastenhuone muutenkin täynnä aarteita.

Rakkaita muistoja herättävä Elefantti-kuosi sisustaa ensi vuonna jälleen suomalaiskoteja. Finlaysonin klassikkokuosi palaa tekstiilimallistoon tuoden raikkaan retrohenkäyksen vuodelta 1969. Kuosi on Finlaysonin ja Taideteollisen oppilaitoksen painokangasmallien suunnittelukilpailun satoa ja sen värit mukailevat alkuperäisiä.

HUOM!
Uuden malliston tuotteita on saatavilla jaksotetusti Finlaysonin verkkokaupasta, Finlayson-myymälöistä ja valikoidusti Finlaysonin jälleenmyyjiltä tammikuusta 2012 alkaen.

3 comments:

  1. Muistatteko myös valkoiset, kreikkalaiset paimenmatot, joista lähti tuhottomasti karvaa?
    (viimeinen kuva)

    ReplyDelete
  2. Ihana kuosi, retrofania kiinnostaa aina nämä vanhat- uustuotannossakin.
    Pakkohan sitä on ostaa ja ommella jotain söpöistä :)

    ReplyDelete