Thursday, February 24, 2011

Tunnustus - IHANAA!

Kiitos Tuuletar uudesta tunnustuksesta! Blogimaailmassa on kovin kivaa tämä positiivisuus ja hyvän kierrättäminen. Haluan itse edistää samaa ajatusmaailmaa. Kukkikaa kaikki kukat ja kertokaa kaikille miten ihania olette! Kevätkin tulossa ja ja - - Mitäh? Alan kuulostaa Marco Bjurströmiltä? Okei, okei mennääs asiaan.
Tunnustuksen saajan pitää vastata viiteen kysymykseen ja laittaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille.

1. Milloin aloitit blogisi?

Aloitin blogin pitämisen joulukuussa 2010, juuri ennen perheeni muuttoa Amerikkaan. Ajatuksena oli jonkinlainen matkapäiväkirja. Tuntui tärkeältä dokumentoida perheen vaiheita eikä vähiten meistä kiinnostuneiden sukulaisten ja ystävien takia.

2. Mistä kirjoitat? Mitä blogisi kaikkea blogisi käsittelee?

Blogini on täynnä tikusta asiaa -juttuja. Arkisista havainnoista, tunnelmista ja pinnallisista ajatuksista syntyy minusta kivoja postauksia. Blogissani on paljon naisten kesken -juttuja: lapsia, muotia, sisustusta, kokkausta..., näistä yllättäen miehetkin tuntuvat kovasti tykkäävän :D

3. Mikä tekee blogistasi erityisen?

Minä. Tämä on minun blogini, minun perheeni ja elämäni. Kerron siitä, mitä minä koen tässä elämänvaiheessa. Erilaisuudessani on silti paljon samaa muiden kanssa. Ja tykkään seurata ihan eri-ikäisten tai toisessa elämätilanteessa olevien blogeja.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?

Uusi vaihe elämässä. En ole tällä hetkellä töissä ja tarvitsen jotain korvaavaa toimintaa :D Uskon, että moni on samaa mieltä siitä, että blogin pitäminen on ihan älyttömän koukuttavaa...

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

En mitään. Ulkoasu-uudistus tasaisin väliajoin on kuitenkin mielessä. Keväämmällä ajattelin alkaa turisteerata täällä Washingtonissa ja julkaista videoita tunnetuista kohteista.

Haluan jakaa tunnustuksen näille viidelle blogille:
Donnan blogi

3 comments:

  1. Oleppas hyvä! :) Laitoin blogini viimeiseen kommenttilootaan vastauksen kysymykseesi :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos ihana tunnustuksesta! Olipa kiva yllätys!

    ReplyDelete
  3. Kiitos kaunis tunnustuksesta! Olenkin blogissani jo aiemmin vastannut noihin kysymyksiin eli tyydyn tällä kertaa vain kiittämään sinua kauniista tunnustuksesta!

    ReplyDelete