Thursday, February 10, 2011

Lisää designia!

Tajusin eilen, että nyt sitä asutaan pariskunta Charles ja Ray Eamesin kotimaassa, ja kaksikon upeita design-klassikoita on täällä aivan erilailla saatavilla, kuin Suomessa. Suomessahan on toki omat ikoninsa Artek, Iittala, Marimekko ja niin edelleen - joiden hinnat täällä muuten sivumennen sanoen ovat tosi hulppeita...

Ja kun myös postimyynnin luvatussa maassa ollaan, niin ostinpa tässä ohimennen tämän meille sohvapöydäksi. Terkkuja vaan Markus sinne työpaikalle! (Ei ollut kovin kallis ja free shipping!)

Eames® Elliptical Table
Designed by Charles and Ray Eames for Herman Miller®
Nicknamed the "surfboard table", this elongated Elliptical Table (1951) exemplifies the delightful playfulness that enlivened the work of Charles and Ray Eames. It also reveals the couple's practical side; their desire to create furniture that would become a part of a life lived with simplicity and beauty. Representing a whole new design language when it appeared in 1951, the table was re-issued by Herman Miller in 1994.
Nyt odotellaan mustan unelman kotiinkuljetusta ja pidetään käpälät irti design-huonekalusaiteista vähän aikaa...

Nämä meidän kotimaiset kaunottaret huolivat varmaan pari amerikkalaista joukkoonsa.

2 comments:

  1. Oih ja voih! Tuo sohvapöytä ja erityisesti sen jalkaosasto on niiiiiin hieno! Onnea onnellisille omistajille! ;)

    ReplyDelete
  2. Läääh, tuota pöytää olen kuolannut melkein koko ikäni. Onnittelut hankinnasta. Sitä paitsi pöydän ellipsi muoto on hauska pari uudelle kalanruotomatolle, joka näytti myös kelpolöydöltä.

    ReplyDelete