Monday, January 24, 2011

Missä h***tissä on kytkin??

Arki ja maanantai koittaa aina, kotiäidilläkin. Jos toinen lapsista on sairas ja toinen pitää viedä kouluun, on selvää, että miehellä on aikainen kokous... Onneksi minulla on auto käytössäni. Tai no.

Markus oli kyllä kertonut, miten auto startataan mutta taisin miettiä jotain tähdellisempää juuri sillä hetkellä. Kysyinpä siis neuvoa naapuriltani Janieltä, jonka pikaopeilla pääsin koululle ja takaisin.

Thanks to my neighbor Janie's Xpress Driving Lesson, I managed to drive the car to school and back.

D = drive
R = reverse
P = park

Koko matkan poljin pakonomaisesti kytkintä (jota ei ole) ja huidoin epätoivoissani oikealla kädellä vaihdelaatikon päällä. Aaarrgh! Pitänee vielä selvittää, mitä nuo + ja - tekevät ja mitä N:llä tapahtuu.

2 comments:

  1. Heh hee - automaatti on ihan paras kun siihen tottuu. + ja - vaihtavat "nopeammin" vaihdetta isommalle/pienemmälle (en juuri käytä, mutta esim. ohitustilanteissa loistava). N on ns. tyhjäkäynti.

    Ihanaa eloa sinne suureen maailmaan täältä lumisesta Arabiasta! Sari

    ReplyDelete
  2. Meinasin kanssa kommentoida että N = neutral, mutta tuoltahan^ se tulikin jo. Ja parempi polkea tyhjää (kytkimen paikkaa) kuin että iskee mutkassa jarrun pohjaan kuvitellen jalan alla olevan kytkimen.. hups

    ReplyDelete