Saturday, January 8, 2011

Jää hyvästi Helsinki!

Viimeisellä viikollani Helsingissä en ole ehtinyt olla kertaakaan nälkäinen! Sen lisäksi, että olen nauttinut kivojen appivanhempieni täysihoitolasta kuin paraskin teini, olen lounastellut, kahvitellut, viinitellyt ja illallistanut ulkona lähes joka päivä.

Nämä kuvat ovat Qulman nettisivukuvituksesta.
Lounaspaikkojen ykkönen oli uusi Qulma Mariankadulla. Vetelin siellä keittolounasta niin, että napa naukui. Päivän keitot olivat currykana, papu/tomaatti ja vihannessose ja niihin sai päälle krutonkeja, smetanaa ja pähkinöitä/siemeniä all-you-can-eat-and-more -asenteella. Slurps.

Haluan mainita myös Aikapihan Thai-paikan, jossa lounas oli pakkaspäivään juuri sopivan tulinen. Paikka on oikeastaan pieni kioski, ja tuntui olevan myös raksakundien suosiossa...

Illallispaikoista taas jäi väkisinkin mieleen Kosmos, koska kävin siellä saman viikon aikana kahdesti. Nauttien aperitiiviksi "muutamia" euron kuohareita viereisessä Baker'sissä - aina tosi hyvässä naisseurassa.
Euron skumppppaa!
Mikonkadun Meze oli kanssa kiva, vaikka turkkilainen talon punaviini olikin ehkä hiukan varomaton valinta...

Muuten, yksittäisistä hyvästeistä rakkaan autoni myynti oli kaikkein vaikein juttu - uskollinen kaverini jäi Hertsikan VV-auton pihalle surusilmin tuijottamaan. Oli pakko kävellä pois taakseni katsomatta. *niiiisk*

Good buy my edible Helsinki! Before I eat you up!

No comments:

Post a Comment