Friday, January 21, 2011

Himoshoppaajan vinkki 1: Peitä jäljet

Vietyäni lapset kouluun, eksyin lähikorttelin Marshallsiin. Sieltä ei lähdetty ihan tyhjin käsin, myönnettäköön. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun pääsin yksin shoppailemaan, joten pienimuotoinen sekoaminen oli lähellä. Vieläkin, kun suljen silmät, näen punaista... Clearance!


Think of how much money I just s a v e d on this bed linen.

Jaan mieluusti kanssanne parisuhteessa elävän
himoshoppaajan vinkit mukavaan koti-iltaan
(riitelyntäyteisen illan sijasta). Näin perjantain kunniaksi.
 1. Peitä jäljet. Hankkiudu eroon käärepapereista, hintalapuista, etiketeistä ynnä muusta raskauttavasta aineksesta. Varo erityisesti taskuihin tai muovipussin pohjalle jääneitä kuitteja! Piilota pienimmät ostokset (meikit ja muu pikkusälä), kuin ne olisivat vanhoja, jo kaaauan sitten alennuksella ostamiasi juttuja.
 2. Taktikoi. Ei ole uskottavaa, että olet käynyt kaupoilla ostamatta yhtään mitään. Esittele siis kotiväelle ostamistasi tuotteista jokin yleisen teorian mukaan "hyödyllinen" tai jopa "välttämätön" tuote (joogamatto ja hiustenkuivaaja). Ja siirry kohtaan 3.
 3. Liioittele. Voit kevyehkösti ja tilanteen mukaan liioitella saamiasi alennuksia. Miehesikin ymmärtää, että 75 prosenttia on enemmän kuin 40 prosenttia. Ja muista kohta 1!
Ralph Laurenin kukkalakana
A Shopaholics Guide to Perfect Family Life Rule 1:
Hide the Evidence!

2 comments:

 1. hahahaah!! Loistava! Ihana Jenni :D

  ReplyDelete
 2. Jep,
  tuttuja konsteja ;)
  Hauskaa viikonloppua muruseni!

  ReplyDelete